När man letar efter nya spel att sätta tänderna i så är det många som förbiser denna makalösa kreationen som är Blood Suckers som är gjord av svenska NetEnt. Rent visuellt så kanske det inte är på toppen av berget men det finns många andra funktioner som väger upp detta. Själva spelautomaten är en klassisk vampyrsaga där ditt jobb är att hitta de olika vampyrerna och döda dem, alltså innehar du rollen som den klassiska vampyrjägaren. Alla symboler har hög igenkännlighetsfaktor där de härstammar från klassiska vampyrfilmer och berättelser.

Så låt oss ta en närmare titt på hur du kan rädda världen från blodtörstiga vampyrer!

blood suckers slot

Hur spelar jag Blood Suckers?

Blood Suckers är ett klassiskt spel med få överraskningar när det kommer till själva spinnandet. NetEnt har satt detta spelet på fem hjul över tre rader och upp till 25 vinstlinjer som hjälper dig på traven.

Även innan du sätter igång så har du möjlighet att välja din insatsnivå. Här har du möjligheten att satsa med omtanke eller gå all in och satsa riktigt stort. Du har möjligheten att spela för så lite som 0.01 Euro till hisnande 500 Euro per snurr, så även om du är en nybörjare eller storspelare så finns det en nivå som behagar just dig.

Vad som gör att Blood Suckers sticker ut

Varje spel måste ha någon typ av funktion som definierar just detta temat. Om de inte lyckas leverera på detta så är det stor risk för att spelautomaten faller platt och inte drar till sig några spelare överhuvudtaget.

I NetEnts Blood Suckers har du chansen att få till ett bonusspel när du landar på tre eller fler bonussymboler på en vinstlinje. Detta bonusspel är att du får välja mellan olika kistor. Dessa kistor kan innehålla vampyrer som du ska sätta en påle i hjärtat på. När du gör detta får du ett visst antal mynt och får fortsätta spelet. Om du öppnar en tom kista är spelet däremot över.

Scattervinsten du får är rena mynt. Men får du över tre stycken får du 10 free spins med en multiplikation på tre. Även om du lyckas snurra fem scattersymboler så får du inte mer free spins utan bara mer mynt.

Finns mer att hämta rent visuellt

När vi tittar på Blood Suckers är det ingenting som sticker ut, vilket både är bra och dåligt. Det lämnar mer att önska även om symbolerna är välgjorda. Det finns åtta olika vinstsymboler, bland annat vigvatten, en bibel och vitlök. Dessa känns inte överdrivet verklighetstrogna men gör sitt jobb. Landar du på de olika vampyrkaraktärerna så betyder det stora vinster där den röda vampyren med mustasch betalar ut mest och den bleka kvinnan betalar sämst.

En rolig avvikelse mot det normala

NetEnt har gjort ett bra jobb med Blood Suckers även om det finns mer att önska. Däremot så bryter de en trend när de gör spelet mer mörkt och vulgärt. Överlag är det en rolig spelautomat som är värt att testa.